Dr. Diana Andone (@diando70) este director al Centrului de e-Learning, Universitatea Politehnica Timișoara, cu responsabilități în planificarea și implementarea învățământului la distanță și a integrării utilizării tehnologiilor educaționale online pentru toate formele de învățământ, prin Campusul Virtual al UPT – CVUPT. Dr. Andone este lector în tehnologii multimedia și web, cu o activitate de cercetare intensă la nivel internațional prin diverse proiecte cu finanțare europeană și multiple publicații (cu peste 17 cărți, 100 de lucrări științifice, 11 Best paper Awards, recenzor la 6 jurnale majore, editor asociat la IEEE Transactions on Education, co-chair al IEEE ICALT iOpenLearn) și a coordonat peste 30 de proiecte internationale de cercetare și educație. Dr. Andone este puternic implicată în activitatea comunității științifice  prin diverse funcții de conducere ale unor asociații internaționale EDEN (Vice-președinte 2018-2021), IEEE Romania responsabil activități educaționale 2019 - prezent, IEEE Education (membru in Comitetul de conducere 2021- present), i-a fost decernat titlul de EDEN Senior Fellow și premiul IEEE Education Society 2021 Distinguished Chapter Leadership, membru in Comitetul de Transformare Digitală al EUA, culturale (membru în Asociația Timișoara 2023 Capitală Culturală Europeană) și de responsabilitate socială (membru in Board Fundația Pentru Voi, membru și fost președinte Rotary Club Timișoara). Pasionată de utilizarea tehnologiilor în viața de zi cu zi, Diana promovează utilizarea resurselor deschise OER și MOOCs, dezvoltând UniCampus – cursuri online în România,  dar și prin sprijinirea activității comunității regionale de start-up și inovație, culturale și de responsabilitate socială. Dr. Andone este speaker invitat la diverse conferințe, a inițiat diverse proiecte de transformare a comunităților și în ultimii 25 de ani s-a implicat în comunitatea dezvoltării educației digitale în România, recent prin webinariile Împreună Online, dar și în cea de cultură și patrimoniu digital prin Patrimoniul sub reflectoare Timișoara.

https://elearning.upt.ro/ro/diana-andone/

Universitatea "Politehnica" din Timișoara, România

Universitatea "Politehnica" din Timișoara este una dintre cele mai mari și mai bune universități  universități tehnice din Europa Centrală și de Est. Înființată în 1920, la scurt timp după unificarea României, prin Decretul Regal al Regelui Ferdinand I, Universitatea Institutul Politehnic a răspuns nevoii de specialiști după Primul Razboi Mondial. 

De peste 100 de ani, funcționează ca o universitate remarcabilă și modernă, cu o binemeritată reputație de excelență. Excelența se bazează pe pregătirea academică programele academice, pe cercetare și pe sprijinul acordat studenților. Capacitatea de inserție profesională și recordul de angajare al studenților sunt recunoscute la nivel mondial, iar etosul universității este foarte apreciat.

În prezent, Universitatea Politehnica din Timișoara are 10 facultăți și 4 departamente independente. Sunt aproximativ 15.000 de studenți, 800 de cadre didactice
și 900 de personal administrativ și suplimentar.

Revoluția BioArt. Toate drepturile rezervate.
Integral Design

Cere oferta

Sunteți interesat de produsul nostru Diana Andone si Universitatea Politehnica ?

Trimiteți-ne datele dvs. de contact prin formularul de mai jos și vă vom trimite oferta noastră în cel mai scurt timp.