6-30
Oct
2023

Veniți alături de noi în acest weekend la Timișoara 2023. Celebrarea orașului. „Gradina de plante IA”, instalația concepută de Anna Dumitriu și Alex May Arts va fi expusă la Experimentarium Tm alături de Spotlight Heritage Timisoara.

„Timișoara 2023. Celebrarea orașului”, evenimentul începutului de toamnă în orașul de pe Bega, aduce împreună, între 6 și 8 octombrie 2023, într-o sărbătoare unică atât prin abundența și diversitatea evenimentelor, cât și prin traseul impresionant propus, peste 100 de evenimente culturale, educative și sportive, organizate de operatori publici și privați, locali și internaționali, în peste 50 de locații, outdoor sau indoor, pe apă, pe maluri și în apropierea canalului Bega, în Fabric, Iosefin, Cetate, Complexul Studențesc și Elisabetin.
Timp de trei zile, de vineri, 6 octombrie și până duminică, 8 octombrie 2023, vă invităm să vă bucurați, pe malurile apei care străbate și unește întregul oraș, din Uszoda, în amonte și în aval, de un program bogat și complex: concerte, spectacole de teatru, expoziții, competiții sportive, instalații de lumini, dar mai ales să redescoperim orașul și bucuria de a fi împreună în acest an unic în care Timișoara este Capitală Europeană a Culturii.

Vezi programul: https://celebrare.timisoara2023.eu/

 

 

 

Revoluția BioArt. Toate drepturile rezervate.
Integral Design

Cere oferta

Sunteți interesat de produsul nostru Gradina de plante IA?

Trimiteți-ne datele dvs. de contact prin formularul de mai jos și vă vom trimite oferta noastră în cel mai scurt timp.